februarie 5, 2023

Duminica, 22 februarie a.c., in jurul orei 02.45, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj aflat in executarea unei misiuni specifice in localitatea Sag, jud. Salaj, a intervenit pentru aplanarea unui conflict dintre doua persoane in discoteca din localitate.
Barbatii, de 26 respectiv 30 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-au agresat fizic reciproc, provocand scandal in discoteca. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar cei doi au fost sanctionati contraventional potrivit Legii 61/1990 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu amenda de 200 lei fiecare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut