septembrie 22, 2023

SC Citadin SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Zalău, primește cadou un autoturism Skoda Fabia, la mâna a doua, de la Direcția Județeană pentru Agricultură. Procesul de predare-primire, cu titlu gratuit, se va face între administrația locală și DJA Sălaj, apoi mașina va ajunge la SC Citadin.

Preluarea fără plată vine după ce instituția a anunțat că are aprobat pentru casare “un autoturism Skoda Fabia din anul 2006, cu o valoare de inventar de 47.698 lei, depăşit atât din punct de vedere fizic cât şi moral”. De cealaltă parte, Primăria Zalău a anunțat că dorește să primească autoturismul, pe care îl va da mai departe către SC Citadin, firmă din subordinea sa, care s-a arătat interesată să intre în posesia mașinii care, deși veche, este funcțională.

Mașina, marca Skoda Fabia, pe motorină, de culoare albastră, are o capacitate cilindrică de 1422 mc şi numărul de înmatriculare SJ -30-JCA, fiind fabricată în anul 2006.

Cheltuielile cu înmatricularea autoturismului cad în sarcina Municipiului Zalău. Cheltuielile de întreţinere, asigurări, ITP-uri, reparaţii de orice natură şi orice alte cheltuieli aferente bunului concesionat vor fi suportate de către SC Citadin SRL.

Decizia administrației locale de a prelua, gratuit, autoturismul pentru a-l da spre utilizare firmei Citadin trebuie să primească și votul consilierilor locali, care se vor întruni în ședință ordinară în 22 iunie.

1 thought on “SC Citadin primește cadou o Skoda Fabia

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut