octombrie 7, 2022

Satu Mare ne trimite cersetorii inapoi

Politistii locali din Satu Mare au ridicat miercuri, 20 februarie, din parcarea supermarketului Kaufland de pe Drumul Careiului trei femei, cu domiciliul în comuna Românasi, judetul Salaj, prinse la cersit. Acestea au fost amendate fiecare cu câte 500 de lei si au fost conduse pâna în Gara Satu Mare, unde au fost urcate în tren si trimise acasa, potrivit gazetanord-vest.ro.

rn

Primaria Satu Mare si Politia Locala a orasului a facut un apel la satmareni sa nu mai dea bani cersetorilor.
”Facem un apel sa nu dati bani la cersetori, nu-i ajutati, doar îi încurajati sa ramâna în strada”, este indemnul autoritatilor satmarene.
Reamintim ca nu este pentru prima data când cersetori din Salaj sunt prinsi ”la locul faptei” în municipiul Satu Mare. Sistematic, politistii locali îi trimit acasa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.