Sase incendii in week-end

Pompierii salajeni au avut mult de lucru in week-endul ce tocmai a trecut din cauza a sase incendii de pasune care au izbucnit in cinci localitati salajene. In majoritatea cazurilor, incendiile au avut loc din cauza unor focuri lasate nesupravegheate.
Astfel, potrivit informatiilor primite de la purtatorul de cuvant al ISU, slt. Lucian Jacodi, pompierii de la Sectia din Ileanda au avut doua interventii in aceeasi zi, sambata, 22 martie, cand au ars aproximativ 15 hectare de vegetatie uscata in cele doua incendii. Un alt incendiu de pasune, cauzat de aceasta data de o tigara nestinsa, a avut loc, in aceeasi zi, in localitatea Hida si a fost stins de pompierii de la sectia din aceeasi localitate. Nici pompierii din Zalau nu au scapat de parjolul de pe campuri si au fost solicitati sa intervina la un incendiu care a mistuit 6,5 hectare de vegetatie uscata, in localitatea Fetindia, comuna Meseseni.
Incendii similare au fost stinse si de pompierii din Simleu Silvaniei si Nusfalau. Din fericire, in nici unul din cazuri nu s-au inregistrat victime.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *