Sase cazuri noi de coronavirus in Pericei, Varsolt, Sarmasag, Nusfalau, Balan si Criseni

Numarul cazurilor noi de coronavirus creste ingrijorator si in Salaj, de la o zi la alta. Sase cazuri noi de imbolnavire au fost confirmate in ultimele 24 de ore. Potrivit raportarii Grupului de Comunicare Strategica, in judetul Salaj, bilantul cazurilor a ajuns la 173.

Surse neoficiale spun ca noile cazuri au fost confirmate in localitatile Pericei, Varsolt, Sarmasag, Nusfalau, Balan si Criseni.

Astăzi, 30 iulie, în județul Sălaj, situația epidemiologică este următoarea: 364 persoane se află în carantină la domiciliu. În momentul de față, nu mai există persoane în carantină instituționalizată.

-Au fost confirmate 173 de cazuri cu COVID-19 de la începutul epidemiei din care: 116 persoane au fost externate, 41 persoane sunt internate, iar 16 persoane au decedat.

La nivel national, a fost inregistrat un nou record, 1.356 de persoane au fost confirmate pozitiv in ultimele 24 de ore, reprezentand cel mai mare numar de imbolnaviri de la inceputul pandemiei in Romania.

Potrivit ultimei raportari, pe teritoriul României, au fost confirmate 49.591 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Alti 26.609 pacienți au fost declarați vindecați și 4.005 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

About Author

3 Replies to “Sase cazuri noi de coronavirus in Pericei, Varsolt, Sarmasag, Nusfalau, Balan si Criseni”

  1. Faceți întâlniri de campanie electorală și vedeți evoluarea infectaților. Cel din Vârșolț a fost la Sărmășag la un astfel de întâlnire. Oare câți au mai fost acolo. Trebuie stopat nepăsarea politicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *