decembrie 2, 2022

Sarkany Rachel, record personal la Naţionalele de Atletism

În ciuda faptului că Stadionul Municipal din Zalău nu oferă condiţiile necesare pregătirii probelor de sprint, Sarkany Rachel “se încăpăţânează” să abordeze probele de viteză şi a luat de această dată startul în cursa de 100 de metri plat.

Aflată la vârsta junioratului, eleva prof. Lucian Bârlogeanu, dar care se antrenează de câteva săptămâni sub comanda prof. Mirel Seişanu, a făcut o cursă bună în Trivale. Rachel a parcurs distanţa de 100 m în 12 secunde şi 55 de sutimi, performanţă în urma căreia şi-a stabilit un nou record personal. Din păcate, rezultatul nu a propulsat-o în finala probei fiind prima atletă aflată sub linia celor 8 finaliste.

În clasamentul final, Rachel s-a poziţionat pe locul 9 la senioare şi pe poziţia a VIII-a la tineret, iar într-un clasament neoficial al junioarelor sportiva de la Liceul Sportiv “Avram Iancu” s-a poziţionat pe locul 2.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *