septembrie 25, 2023

Pe parcursul saptamanii trecute, in comuna Lozna, s-au desfasurat o serie de activitati, reunite sub genericul “Sarbatoarea Craciunului” la Lozna.
Acest proiect este initiat si realizat de catre Fundatia Speranta pentru Romania, in parteneriat cu Primaria Lozna, Scoala gimnaziala Lozna, Politia de proximitate Zalau, Politia Lozna, Tv-Somes si numerosi localnici de toate varstele, care s-au implicat cu un entuziasm extraordinar in inregistrarea si filmarea materialelor, deschizandu-ne portile inimilor, punandu-ne la dispozitie timpul lor, casa, priceperea in pregatirea bucatelor traditionale. Ne-au impartasit amintirile lor – bune si rele – si ne-au cantat colinde transmise lor din stramosi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut