decembrie 5, 2022

Oficialitati locale si judetene, reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, politicieni, sefi de institutii si vetererani de razboi, au participat ieri, 2 aprilie, la manifestarile dedicate “Zilei Jandarmeriei”.
Colonelul Vasile Bocea a citit mesajul inspectorului sef al Jandarmeriei Romane, gen. lt. Costica Silion, iar primarul municipiului Zalau si prefectul Ionel Ciunt au tinut scurte alocutiuni prin intermediul carora i-au felicitat pe jandarmii salajeni. Dupa discursurile autoritatilor, directorul Arhivelor Nationale, filiala Salaj, Danut Pop a facut un scurt excurs prin istoria jandarmeriei, atat la nivel national cat si judetean.
Momentul de sarbatoare a fost trait mai intens de trei jandarmi care au fost ridicati in grad inainte de termen. Capitanul Calin Suciu si-a “schimbat” gradele cu cele de maior, iar doi subofiteri – Paul Bodea si Mircea Hodis – au fost, de asemenea, ridicati in grad. Actualii jandarmi nu au uitat nici de colegii lor trecuti in rezerva si au decernat medalii si diplome veteranilor Vasile Barjac si Marin Cantra, ambii capitani in rezerva.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *