noiembrie 27, 2022

Sapte milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminica

Loteria Romana pune in joc, duminica, la Tragerea Speciala Loto 6/49 a Floriilor, un premiu de aproximativ sapte milioane de euro. La categoria I se inregistreaza un report de peste 28,5 milioane de lei, iar pentru Tragerea Speciala Loto 6/49 a Floriilor fondul de castiguri va fi suplimentat cu 100.000 de lei, potrivit Loteriei Romane.
Ultima data premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in data de 14 decembrie 2008 si a fost in valoare de aproximativ 290.000 de euro. Cel mai mare premiu din istoria acestui joc s-a castigat in data de 27 ianuarie 2008 si a fost in valoare de 12,45 milioane de euro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *