Sanse mari la podium

Dupa primele doua jocuri ale finalei mici, din cadrul Diviziei A1, la volei masculin, Volei Club Remat Zalau si LPS Piatra Neamt se afla la egalitate, 1-1. Sambata, elevii antrenati de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu s-au impus, cu scorul de 3-1 (25-21, 22-25, 25-28, 25-19), iar duminica, dupa ce au avut 2-1 la seturi, voleibalistii zalauani au pierdut cu 3-2 (21-25, 25-17, 22-25, 25-18, 15-12). In urmatoarele doua partide, care se vor disputa la Zalau, miercuri si joi, zalauanii au nevoie de doua victorii pentru a nu duce disputa in jocul decisiv. Totusi, daca si dupa aceste doua jocuri scorul va fi egal, partida decisiva se va disputa sambata, 2 mai, la Piatra Neamt.
Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu au trimis in teren pentru aceste partide urmatoarea formatie: Aleksic, Despotovski, Sajnberger, Gontariu, Ciortea, Dacovic, Maries–libero. Au mai evoluat: Ilies si Milkov.
Pentru locurile 1-2 s-au intalnit Tomis Constanta si Dinamo Bucuresti, castig de cauza avand formatia de pe malul marii, care s-a impus in ambele partide. Sambata, a invins clar, cu 3-0, iar duminica, a castigat cu 3-2, in urma unui joc aprig disputat. Urmatoarele doua partide vor avea loc la Bucuresti. Pentru locurile 5-6 se bat formatiile Explorari Baia Mare si Universitatea Cluj. Prima partida s-a disputat la Baia Mare si a fost castigata de formatia locala, cu 3-1 (25:18, 25:19, 21:25, 25:18).
Pentru locurile 7-8, Unirea Dej a produs surpriza, invingand in deplasare la Constam Buzau, cu 3-1 (25:23, 20:25, 22:25 23:25).
CSS Zalau, fara victorie la Turneul Final
Elevii pregatiti de Vasile Ilies au participat in perioada 22-26 aprilie, la Baia Mare, la Turneul Final din cadrul Campionatului National la volei masculin. Daca pana la acest turneu, tinerii voleibalisti au trecut la pas de toate echipele, practicand un joc aproape fara greseala, in acest turneu, Dan Remes si compania au evoluat foarte prost, terminand competitia pe ultimul loc, fara nici o victorie.
Antrenorul Vasile Ilies sublinia faptul ca echipa noastra putea ataca titlul, dar putea sa si piarda toate partidele, cum s-a si intamplat. Voleibalistii de la CSS Zalau nu au pus in practica cele spuse de antrenori si au pierdut toate jocurile. In prima partida din cadrul turneului, zalauanii au cedat cu 3-2, in fata celor de la CNNT Craiova, dupa ce au avut 1-0 la seturi. Acestia au facut un set cinci execrabil, pierzandu-l, la 6.
Partidele cu CSS Campulung Muscel, Lapi Dej si CSS 2 Matrix Baia Mare au fost pierdute cu 3-0, nemultumindu-l pe antrenor. In partida cu Rapid, zalauanii au reusit sa castige un set, pierzand partida cu 3-1.
Pe primul loc la finalul competitiei s-a aflat echipa gazda, CSS 2 Matrix Baia Mare, urmata de Rapid si Lapi Dej. Locurile 4, 5, 6, au fost ocupate de CNNT Craiova, CSS Campulung si CSS Zalau.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *