Șanse mai mari de angajare la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează vineri, 17 mai, începând cu ora 09.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul care va reuni persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatori sălăjeni se va desfășura la Cercul Militar (fosta Casa Armatei) din Zalău.

Angajatorii care dispun de posturi vacante şi sunt interesaţi să participe la această acțiune pot transmite situaţia privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei până la data de 15 mai, pe adresa de e-mail ajofm.sj@anofm.gov.ro sau la sediul instituţiei din Zalău, str. Tudor Vladimirescu, nr.8, bloc P40 parter.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura simultan la nivel naţional, adresându-se tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Participarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *