Federatia de Kyokushin Traditional din Romania IKO Sosai si Clubul Sportiv Murmidom Kyokushin Zalau au organizat duminica, 28 martie, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu”, Campionatul National de Karate Kyokushin Traditional -proba Kumite pentru copii si juniori. La competitie, pe langa clubul organizator, au mai participat si alte 7 grupari din intreaga tara. CS Murmidom a fost reprezentat de 18 sportivi cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.
La acest eveniment, tinerii karateka au avut o comportare foarte buna, cucerind zece medalii: trei medalii de aur, trei medalii de argint si patru medalii de bronz, iar de cinci ori s-au clasat pe locul patru. Prin aceste rezultate, sportivii zalauani si-au reconfirmat valoarea si au demonstrat ca succesele de la competitia anterioara la care au participat (Cupa Romaniei la karate kyokushin, din 22 noiembrie, anul trecut de la Miercurea Sibiului) nu au fost o intamplare.
Rezultatele inregistrate de zalauani:
La kumite copii 2, fete 7-8 ani, Pusok Melisa a obtinut locul II, Andra Balog, locul III si Stefana Neacsu, locul IV.
La kumite copii 3, baieti 4-6 ani, Radu Florian a cucerit medalia de aur (locul I), iar Stefan Iancu a obtinut medalia de argint (locul I).
La kumite copii 2, baieti 7-8 ani, primele patru locuri au fost ocupate de sportivii zalauani, dupa cum urmeaza: locul I, Radu Marian, locul II, Cristian Filip, locul III, Thomas Morar si locul IV, Darius Ardelean.
La kumite copii 1, baieti 9-10 ani, Tudor Caraba s-a clasat in final pe locul trei, iar Marius Grudal pe locul IV.
La kumite junioare II, fete 11-13 ani, Sanda Focsa a obtinut locul I, pastrandu-si titlul de anul trecut, iar Gabriela Ciuperge nu a reusit decat un loc IV.
La kumite junioare I, fete 14-16 ani, aceeasi Sanda Focsa a obtinut locul III, dupa un joc mai putin reusit in semifinale.
La kumite juniori III, baieti 11-12 ani, Nagy Norbert, la finalul competitiei a iesit doar al patrulea.
Presedintele clubului si instructorul sportivilor, Calin Domsa a fost pe deplin multumit si mandru de rezultatele inregistrate de elevii sai, considerand ca numai nesansa a facut sa nu obtina toti clasari pe podium.
Calin Domsa, antrenor al clubului CS Murmidom, precum si vicepresedinte al Federatiei de Kyokushin Traditional din Romania, multumeste pe aceasta cale autoritatilor locale si sponsorilor care au facut posibila organizarea acestui eveniment, precum si parintilor sportivilor, care i-au fost alaturi in desfasurarea activitatilor.