ianuarie 31, 2023

Sancționați pentru că transportau lemne fără documente

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT POLIȚIȘTII SECȚIEI SÂNMIHAIU ALMAȘULUI

          În această dimineață, 18 august, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat un transport de material lemnos, fără documente de proveniență.

Patrula mixtă formată din polițist și jandarm au depistat în trafic, pe Drumul Județean 108A, în localitatea Bogdana, o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 44 de ani, din Ciucea, județul Cluj, care transporta material lemnos, fără documente de proveniență.

Polițiștii au confiscat materialul lemnos, în volum de 3 metri cubi și au aplicat conducătorului auto amendă de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010.

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE LA UN CLUJEAN

          În această dimineață, 18 august, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au depistat în trafic o autoutilitară încărcată cu material lemnos, fără documente de transport.

Polițiștii  au oprit autoutilitara în trafic, pe Drumul Județean 108G, în localitatea Cizer, la ora 05:00,  iar la volanul acesteia a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, domiciliat în Ciucea, județul Cluj.

Bărbatul nu a putut prezenta aviz de însoțire a mărfii, iar transportul nu era înregistrat în bazele de date.

Polițiștii au confiscat materialul lemnos, în volum de 2,5 metri cubi și i-au aplicat conducătorului auto o sancțiune contravențională, confom Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut