Sâmbătă se închide circulația pe strada Gheorghe Doja din Zalău

0
1027

Sâmbătă, 8 mai, circulația rutieră va fi închisă pe strada Gheorghe Doja din municipiu, în vederea executării lucrărilor de asfaltare. Începând de vineri, Poliția Locală va lua măsuri pentru mutarea mașinilor parcate în zonă. Și traseul autobuzelor va fi deviat.

„În intervalul orar 8.00-18.00, pe strada Gheorghe Doja, de la intersecția cu strada Avram Iancu (zona Bisercii Sfântul Ștefan) până la sensul giratoriu de la ieșire din municipiu (zona Hanul Drumeților), circulația rutieră va fi închisă în vederea executării lucrărilor de asfaltare. Începând de vineri, Poliția Locală va lua măsuri pentru eliberarea acestui tronson de mașinile staționate, iar sâmbătă va devia circulația pe rute ocolitoare, respectiv pe străzile Corneliu Coposu, Muncitorilor și B.P.Hașdeu. De asemenea, în intervalul orar menționat, autobuzele Societății Transurbis vor circula pe strada Corneliu Coposu. Zona este pregătită pentru turnarea primului strat de asfalt (binder), fiind decopertat asfaltul existent. Odată cu modernizarea trotuarelor, demolarea vechii rețele de iluminat, introducerea cablajelor în subteran și turnarea primului strat de asfalt pe toată lungimea străzii (de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul până la ieșirea din municipiu înspre Cluj), pe partea carosabilă va fi așezat și stratul de uzură”, anunță municipalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.