septembrie 25, 2023

Sambata se colecteaza vechiturile electronice

0

Primaria municipiului Zalau si SC Ave Salaj Ecosev SA organizeaza sambata, 2 mai, in cadrul campaniei nationale, o noua actiune de colectare a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice(DEEE). “Actiunea, care se va desfasura intre orele 9 – 16, presupune aceleasi modalitati de colectare ca si in cadrul campaniilor anterioare: deseurile depuse in fata casei sau a blocului, vor fi preluate gratuit de operatorul de salubrizare, si transportate la depozitul amenajat in acest sens”, ne-a declarat Manuela Ghiurutan, purtator de cuvant al Primariei Zalau.
Pentru cantitati mai mari de deseuri, SC Ave Salaj Ecoserv SA a amplasat trei containere speciale in Cartierul Bradet (vis-a-vis de magazinul Codiflor), in Piata 1 Decembrie 1918 (pe platou) si in Cartierul Simion Barnutiu (in zona benzinariei Inserco).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut