septembrie 21, 2023

Salon de înfrumuseţare din Şimleu Silvaniei, distrus într-un incendiu

0

Un incendiu provocat de fumatul în locuri nepermise a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, importante pagube unui salon de înfrumuseţare din Şimleu Silvaniei.

“În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu izbucnit la un operator economic (salon de înfrumusețare) din localitatea Șimleu Silvaniei. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Șimleu Silvaniei cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Echipajele ajunse la fața locului au observat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul imobilului și exista pericolul de propagare a flăcărilor și la alte două case învecinate. Imediat au fost solicitate în sprijin și alte forțe, o autospecială de stingere din cadrul Gărzii Nușfalău și o autocisternă din cadrul Detașamentului Zalău”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, respectiv fumatul în locuri nepermise.

Au ars aproximativ 60 metri pătraţi din acoperiș și planșeu și a fost afectată una din fațadele exterioare ale imobilului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut