Salif Nogo a semnat cu FC Zalău

Salif Nogo a semnat cu FC Zalău

Fundaşul din Burkina Faso are peste 70 de meciuri în Liga 1 din România, în tricourile formaţiilor Astra Giurgiu, Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi şi vine sub Meseş pentru a ajuta gruparea “alb-albastră” să promoveze în eşalonul secund

Având şi un culoar favorabil, FC Zalău a decis să se bată la promovarea în liga secundă, încă din acest sezon. Acest obiectiv a devenit mai pronunţat, după ce autorităţile locale s-au decis să susţină mai puternic gruparea condusă de Ioan Morar. 
În aceste condiţii, “alb-albaştrii” au început o campanie de achiziţii importante, iar prima mutare a fost realizată la începutul săptămânii. Astfel, în cursul zilei de luni, sălăjenii l-au transferat pe Salif Nogo (n. 31 decembrie 1986), un jucător cu un CV extraordinar.
 
Să spunem că fundaşul de culoare, care a îmbrăcat şi tricoul Naţionalei din Burkina Faso, a jucat în carieră chiar şi în liga secundă din Franţa, la Troyes AC, dar şi în Liga I, la Astra Giurgiu, Oţelul Galaţi şi Politehnica Iași!

De ceva timp, din cauza mai multor accidentări, el a ieşit din peisajul fotbalului din prima ligă, astfel că în ultimii ani el a evoluat pentru echipe din ligile inferioare, precum, Metalul Reșița, CSM Sighetu Marmaţiei şi Luceafărul Oradea.
 
Cu gruparea din judeţul Bihor, africanul a şi promovat anul trecut în Liga a II-a, la finalul unui campionat în care el a înscris şi în poarta celor de la FC Zalău, într-un joc în care Luceafărul s-a impus la Oradea, la limită (scor 2 – 1). 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *