decembrie 5, 2022

Salariile mari vor fi inghetate, iar cele mici vor creste mai rapid

Salariile mari vor fi inghetate pentru un anumit numar de ani sau vor creste foarte putin, iar salariile mici vor fi majorate intr-un ritm mai rapid, pentru a se ajunge la un raport de la 1 la 15% intre salariul minim si cel maxim, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.
Ponderea sporurilor in castigul salarial va fi de maximum 30%, conform principiilor generale ale legii de salarizare unitara in sistemul bugetar, aprobate, miercuri, de Guvern. Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie legea salarizarii unice si pana la finele anului legea privind sistemul public de pensii, a anuntat recent ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *