octombrie 5, 2022

Salariatii Cuprom isi cer banii

Reprezentantii salariatilor din cadrul fabricii Cuprom Zalau s-au intalnit, ieri, cu conducerea companiei, pentru a discuta pe marginea platilor restante de anul trecut. Potrivit liderului sindical Ioan Blaj, societatea nu a platit nici pana astazi primele de Craciun, o parte din salariile compensatorii acordate celor 20 de persoane disponibilizate si nici nu a indexat salariile cu aproximativ 1,8%, dupa cum prevede contractul colectiv de munca.
Cuprom a ajuns in situatia de a nu mai putea face aceste plati, dupa ce, pe 3 decembrie 2008, Tribunalul Bucuresti a hotarat deschiderea procedurii de insolventa impotriva companiei Cuprom Bucuresti, la cererea creditorului Expert Consultancy, o firma de consultanta inregistrata in capitala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.