octombrie 3, 2022

Salajul trimite doua echipe si la Cupa Romaniei de minifotbal de la Sibiu

Fan Courier si Dia Guard II Divino incearca sa faca o figura frumoasa la turneul final al Cupei de la Sibiu, unde participa un numar record de 96 de echipe. in prima faza, ambele formatii salajene vor sa treaca de grupe si sa ajunga in fazele eliminatorii

rn

Federatia de Minifotbal din Romania se pregateste de o noua competitie importanta. Dupa Campionatele Regionale si Turneul Final de la Liga Firmelor si Institutiilor, la final de saptamana va avea loc turneul final al Cupei Romaniei.
Aceasta competitie va avea loc de vineri si pana duminica, la Sibiu, unde vor participa un numar record de 96 de echipe!
Printre ele se afla si doua formatii din Salaj, este vorba de ocupanta locului 4 in Liga 1 – Fan Courier si castigatoarea ligii secunde – Dia Guard Divino II, care zilele trecute a jucat finala fazei judetene din Salaj.
inca de vinerea trecuta, organizatorii au stabilit prin tragere la sorti componenta celor 32 de grupe, in fiecare grupa fiind repartizate cate trei formatii.
Fan Courier face parte din grupa a X-a, alaturi de FC Gilau Floresti si Mica Fratie Gorj, in timp ce Dia Guard Divino II a fost repartizata in grupa a XIV-a, alaturi de Flash FT Alba Iulia si Tricolorii Sibiu.
Primele doua clasate din grupa se califica in fazele eliminatorii, astfel ca si pentru cele doua reprezentante ale Salajului aceste este si primul obiectiv la competitia de la Sibiu.
Toate meciurile din grupe vor avea loc vineri, urmand ca de sambata sa inceapa fazele eliminatorii.
Fan Courier va sustine primul meci vineri, de la ora 14.00 cu Mica Fratie Gorj, urmand ca de la ora 18.00 sa se dueleze cu FC Gilau Floresti, in timp ce Dia Guard Divino II va debuta la Cupa Romaniei contra celor de la Tricolorii Sibiu, meciul urmand a avea loc vineri de la ora 10.00. Al doilea joc pentru formatia condusa de Flore Pop va avea loc de la ora 18.00 cu Flash FT Alba Iulia.
Reprezentantele Salajului pot emite pretentii, avand in vedere ca ambele echipe au in lot jucatori care au mai trecut pe la turnee finale si am putea spune ca au o oarecare experienta
Anul trecut, la Cupa Romaniei, judetul nostru a trimis trei echipe, Autoland Hosu, Autovip Lexus si FS Grup, insa cea mai buna performanta a fost reusita de Autovip, care a ajuns pana in optimi.
Competitia de la Sibiu se va disputa pe opt terenuri, iar la jocurile din grupa, in cazul in care dupa timpul regulamentar se consemneaza un rezultat de egalitate se vor executa lovituri de la 11 m, castigatoarea urmand sa primeasca un punct in plus. Cupa Romaniei va bate recorduri peste recorduri la editia din acest an, urmand sa fie prezente 96 de echipe din 43 de campionate din tara! Vor fi peste 160 de meciuri pe durata celor trei zile, iar la acest grandios turneu vor fi angrenati aproximativ 1400 de jucatori. Pe langa cele doua echipe, Salajul va mai trimite la Sibiu si o brigada de arbitri, formata din Robert Goie si Nicolae Chis-Ciure. La Cupa Romaniei va fi prezent directorul regional Gheorghe Ciule, dar si presedintele FMR – Ioan Onicas.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.