Salajul sub cod galben de intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo dar si un cod galben pentru mai multe judete ale tarii printre care si judetul Salaj.

rn

Informarea meteorologica este valabila din 13 mai, ora 23.00 si expira in data de 14 mai, ora 23.00. In intervalul mentionat, vantul se va intensifica treptat, la inceput in regiunile vestice si nord-vestice, apoi si in cele centrale, estice si sud-estice, unde rafalele vor depasi, in general, 50…55 km/h.

Pe parcursul zilei de joi (14 mai) si la inceputul noptii, local si temporar vor fi perioade cu manifestari de instabilitate atmosferica accentuata. Se vor semnala vijelii, averse ce pot avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice si izolat grindina. Punctiform cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp.

rn

Atentionare meteorologica cod galben

rn

In intervalul 14 mai, ora 6.00 – 14 ora 23.00‚ in sudul Banatului, nordul Crisanei, in Maramures si Transilvania, precum si in nord-estul Munteniei si nordul Dobrogei, local si temporar vor fi intensificari ale vantului cu viteze ce vor depasi in general 55…65 km/h. La munte vor fi rafale de 60…80 km/h, iar in zona inalta, vantul va sufla tare, cu peste 90…100 km.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *