septembrie 29, 2023

În arealul administrat de Apele Române Someș-Tisa, se menține codul galben hidrologic până miercuri, 14 iunie, ora 16.00, pe râurile din bazinele hidrografice: Someșul Mare – bazinul superior și pe afluenții din bazinul mijlociu și inferior (județul Bistrița-Năsăud); Someşul Mic – bazinul superior şi pe afluenţii din bazinul mijlociu şi inferior (judeţul Cluj); Someș – afluenții mici aferenți sectorului aval de stația hidrometrică Dej (județele Cluj, Sălaj, Maramureș și Satu Mare); Crasna (județele Sălaj și Satu Mare).

În intervalul menționat, ne putem aștepta la fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale cotelor de apărare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut