Autoritățile din Sălaj se declară pregătite pentru ca de luni, 4 ianuarie, să demareze campania de vaccinare anti-COVID-19 la nivel județean, primele vizate fiind cadrele medicale.

Reprezentanți din cadrul Nucleului Județean de Coordonare, ce asigură implementarea măsurilor dispuse de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea au vizitat, miercuri, ”Centrul de Vaccinare Nr. 1 Zalău”, de la Spitalul Județean de Urgență.

La întâlnire au participat subprefectul Romeo Sârca, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Claudiu Bîrsan, directorul D.S.P. Sălaj, Ligia Marincaș, precum și conducerea Spitalului Județean, alături de cadrele medicale implicate în campania de vaccinare anti-COVID-19.

”Suntem pregătiți din toate punctele de vedere ca de luni, 4 ianuarie 2021, să începem campania de vaccinare și în județul Sălaj. În primă fază vor fi imunizați lucrătorii din domeniul sănătății și social, atât din sistemul public, cât și din cel privat”, a declarat subprefectul Romeo Sârca.

În Sălaj sunt 12 centre de vaccinare, primii vaccinați urmând a fi personalul medical și cel din sistemul de asistență socială.