Sălajul, pe harta turistică. Oficialii județeni caută un brand al județului

0
762

Daniel Stegerean, noul director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Țara Silvaniei”, a organizat joi, 18 noiembrie, o întâlnire cu reprezentanți ai primăriilor și ai centrelor de informare și promovare turistică din Sălaj, pentru a dezbate viitoarele posibilități de promovare și valorificare a patrimoniului istoric, cultural și turistic din județ. Se dorește și lărgirea componenței ADI Sălaj Plus, prin aderarea la acest for a cât mai multor unități administrativ-teritoriale din județ.

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, care s-a arătat optimist în privința colaborărilor viitoare dintre Asociație și primăriile din județ.

„Îmi pun toată încrederea în noua conducere a ADI «Țara Silvaniei» și sunt convins că prin implicarea tuturor – Consiliul Județean, primării, instituții de cultură – vom găsi cele mai bune soluții pentru a așeza Sălajul pe harta turismului românesc. În același timp, am speranța că, în viitorul apropiat, și alte primării vor adera la această asociație, pentru că doar împreună putem fi o forță și astfel, vom reuși să derulăm proiecte de impact care să crească atractivitatea și vizibilitatea Sălajului ca destinație turistică”.

În cadrul întâlnirii au mai fost abordate teme precum construirea unui brand al județului, aplicația „Sălaj: Țara Silvaniei”, calendarul evenimentelor propuse pentru anul 2022 în fiecare unitate administrativ-teritorială, oportunitățile de promovare turistică și culturală, accesarea de proiecte de finanțare și digitalizarea sistemului turistic.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei este un ONG fondat de către Consiliul Județean Sălaj și acționează ca o platformă de cooperare și promovare, în vederea valorificării resurselor teritoriale și o atractivitate teritorială mai puternică, prin realizarea în comun de către membrii asociați a unor programe de dezvoltare de interes zonal ori regional.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.