ianuarie 27, 2023

Sălajul, pe harta turistică. Oficialii județeni caută un brand al județului

Daniel Stegerean, noul director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Țara Silvaniei”, a organizat joi, 18 noiembrie, o întâlnire cu reprezentanți ai primăriilor și ai centrelor de informare și promovare turistică din Sălaj, pentru a dezbate viitoarele posibilități de promovare și valorificare a patrimoniului istoric, cultural și turistic din județ. Se dorește și lărgirea componenței ADI Sălaj Plus, prin aderarea la acest for a cât mai multor unități administrativ-teritoriale din județ.

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, care s-a arătat optimist în privința colaborărilor viitoare dintre Asociație și primăriile din județ.

“Îmi pun toată încrederea în noua conducere a ADI «Țara Silvaniei» și sunt convins că prin implicarea tuturor – Consiliul Județean, primării, instituții de cultură – vom găsi cele mai bune soluții pentru a așeza Sălajul pe harta turismului românesc. În același timp, am speranța că, în viitorul apropiat, și alte primării vor adera la această asociație, pentru că doar împreună putem fi o forță și astfel, vom reuși să derulăm proiecte de impact care să crească atractivitatea și vizibilitatea Sălajului ca destinație turistică”.

În cadrul întâlnirii au mai fost abordate teme precum construirea unui brand al județului, aplicația “Sălaj: Țara Silvaniei”, calendarul evenimentelor propuse pentru anul 2022 în fiecare unitate administrativ-teritorială, oportunitățile de promovare turistică și culturală, accesarea de proiecte de finanțare și digitalizarea sistemului turistic.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei este un ONG fondat de către Consiliul Județean Sălaj și acționează ca o platformă de cooperare și promovare, în vederea valorificării resurselor teritoriale și o atractivitate teritorială mai puternică, prin realizarea în comun de către membrii asociați a unor programe de dezvoltare de interes zonal ori regional.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut