Sălajul în care se poate – Guvernul PNL a semnat contractul pentru șoseaua ocolitoare a Zalăului

2
300

“Povestea centurii Zalăului vorbește de la sine despre cum Sălajul n-a însemnat mai nimic pentru PSD în toți acești ani în care au condus județul și au avut și guvernarea. PNL arată că se poate și că Sălajul are un cu totul alt statut de-acum înainte. Dacă îmi spunea cineva în 2010 că trebuie să mai treacă încă 10 ani până să se mai întâmple ceva cu centura Zalăului nu l-aș fi crezut. Demersurile recente ale domnului Bode arată că pentru Guvernarea PNL sălăjenii contează. Guvernul liberal acordă importanța necesară Sălajului după atâția ani de uitare. Iată că se poate, deși mulți nu mai sperau. Cu o echipă Guvern- Președinte de CJ – Primar vom putea face și mai multe pentru sălăjeni după locale”, declară Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL Sălaj la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.                   

Potrivit declarațiilor lui Lucian Bode, președinte al PNL Sălaj și ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor,  proiectul Variantei ocolitoare a Municipiului Zalău -etapa 2 a ajuns prin semnarea contractului de proiectare și execuție într-un punct ireversibil din care se intră în linie dreaptă spre etapa de execuție. Semnarea contractului a avut loc vineri, 31 iulie 2020, la Zalău.

“Acest proiect este mult așteptat atât de către sălăjeni, dar și de către toți cei care tranzitează zona, parcursul său fiind unul care a întâmpinat de-a lungul procesului de atribuire sincope, din cauza blocajelor și bălbelor administrative.
Mă bucur că în cele din urmă s-a ajuns în acest punct, de aceea îmi doresc ca implementarea acestui proiect să fie un demers serios și profesionist.
Mesajul meu pentru antreprenori a fost unul ferm, în sensul respectării de către aceștia a termenilor contractuali- 6 luni proiectare și 24 luni execuție- iar în ceea ce privește parteneriatul cu CNAIR, acesta trebuie să fie unul constructiv, orientat spre eficiență și identificarea celor mai bune și rapide soluții în cazul unor eventuale blocaje.
Din partea Guvernului Orban există susținere pentru toate proiectele de infrastructură de transport, dezvoltarea acestui domeniu fiind cheia relansării economice a României în următorii 10 ani”, a arătat Lucian Bode.

2 COMENTARII

  1. Alo Graiul Salajului , deoarece ati devenit vuvuzela ciumei cacanii (PNL) , aveti bunul simt si spuneti raspicat ” Nu se admit critici decat la adresa ciumei rosii (PSD) , iar laude /osanale numai la adresa ciumei cacanii „?!!! Ca sa fie clar la toata populimea ,cine sunteti si ce hram purtati !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.