octombrie 1, 2022

Salajul este sub Cod galben de inundatii pana miercuri

Prognoza meteo avertizeaza ca ploile si furtunile se extind în tara, amplificând pericolul de inundatii.

rn

Raul Somes prezinta un risc crescut de inundatii, conform hidrologilor, pana miercuri, 11 iulie, la ora 24.00, perioada in care este în vigoare o atentionare Cod galben de inundatii care include si Salajul.
Fenomene hidrologice periculoase se pot produce pe raul Somes – afluentii mici aferenti sectorului aval S.H. Dej, (judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare), potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).
Amintim ca ploile au facut ravagii in weekend in cateva localitati din Salaj, cel mai grav afectat fiind Tetisu, din comuna Fildu de Jos.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.