decembrie 6, 2022

Sălajul e fruntaș la concursul pentru ocuparea posturilor de directori de școli

Vineri, 15 octombrie, s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

La nivel național, au fost validați pentru a participa la concurs 9.110 de candidați, s-au prezentat și au finalizat proba 8.627 de candidați (94,7%). Dintre aceștia, 5.676 de candidați au promovat proba scrisă în această sesiune (65,8%), înainte de contestații, obținând cel puțin nota 7.

Niciun candidat nu a fost eliminat din concurs.

Județele cu cele mai bune rezultate sunt Cluj (93%), Sălaj (81%) și Mureș (78%). În Municipiul București au promovat proba scrisă 64% dintre candidați.

Rezultate mai mici sau relativ egale cu 50% s-au înregistrat în județele Mehedinți (44%), Călărași (45,1%) și Satu Mare (50,3%).

1 thought on “Sălajul e fruntaș la concursul pentru ocuparea posturilor de directori de școli

  1. Fruntasi da pe spatele PNL ului.de la ce scoli din județ sunt cei care au picat examenul sau cei care nu sau prezentat la examen.publicqtile numele sai știm și noi pe deștepții Sălajului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *