octombrie 7, 2022

Salajul e astazi sub cod galben de furtuni si ploi abundente

Salajul este astazi sub avertizare de cod galben de furtuni si ploi abundente, valabil de la ora 6.00 pâna la ora 23.00. 

rn

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati însemnate de apa, valabil pe parcursul intregi zile in trei sferturei din tara. Vor fi averse torentiale, vijelii, descarcari electrice si izolat grindina, la început în Banat, Crisana si Maramures, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei si în nordul Munteniei. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantitati de apa ce vor depasi frecvent 20 – 25 de litri pe metru patrat, iar pe arii restrânse 40 – 50 de litri pe metru patrat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.