octombrie 3, 2023

Sălajul, cuprins în cea mai ofertantă zonă turistică din țară

2

Regiunea Banat – Crișana se pregătește să devină cea mai ofertantă zonă turistică din țară, spun reprezentanții administrațiilor județene din acest areal.

Președinții Consiliilor Județene din Timiș (Alin Nica), Bihor (Ilie Bolojan), Arad (Iustin Cionca), Caraș-Severin (Romeo Dunca) și Sălaj (Dinu Iancu-Sălăjanu) s-au întâlnit pentru a discuta despre înființarea Organizației de Management a Destinației, structură al cărei principal obiectiv va fi dezvoltarea pe plan turistic regional.

Odată formată, organizația va promova atât punctele forte ale fiecărui județ cât și un plan comun de poziționare turistică a zonei Banat-Crișana la nivel național și internațional.

Organizația de Management a Destinației va urmări creșterea numărului de vizitatori, suplimentarea încasărilor din turism și formarea unor rețele de produse care să întărească vizibilitatea și reputația zonelor de interes turistic.

2 thoughts on “Sălajul, cuprins în cea mai ofertantă zonă turistică din țară

  1. Altă structură bugetară, alți bani de la buget, alte pile angajate pe bani buni. Altă sinecură de partid. Oare cu ce folos ?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut