Salajul consuma mai putina apa

Pe fondul crizei, care a lovit in afacerile marilor agenti economici din judet, activitatea Companiei de Apa Sucursala Zalau are de suferit. Dupa cum ne-a declarat Marcel Zaharia, directorul institutiei amintite, productia de apa de la nivelul judetului a scazut semnificativ in ultima perioada. Astfel, daca in luna ianuarie, sucursala Zalau a produs 471.910 de metri cubi de apa, in februarie, cantitatea produsa a fost cu aproape 25% mai mica, cunoscand o foarte usoara crestere in martie, cand s-au produs 358.076 de metri cubi.
“Atat Michelin, cat si Tenaris au intrerupt, anul acesta, pentru cateva zile, activitatea fabricilor pe care le detin in Zalau. Lor li se adauga alti mari agenti economici care, din cauza crizei, au fost nevoiti sa-si diminueze productia”, explica Zaharia.
Potrivit directorului de sucursala, consumul celor mai mari 15 clienti pe care Compania de Apa ii are in judet a scazut de la 108.000 de metri cubi, in ianuarie, la 89.000 de metri cubi in februarie, ajungand la doar 83.000 de metri cubi in martie. In cazul persoanelor fizice, o reducere importanta a consumului (cu circa 84.000 de metri cubi mai putin) se remarca in februarie, comparativ cu prima luna din an. Si luna trecuta, cantitatea de apa produsa pentru populatie a fost mai mica decat in ianuarie 2009, insa s-a inregistrat un salt de aproape 10.000 de metri cubi fata de februarie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *