Sălajul ajunge pe Netflix!

Sălajul ajunge pe Netflix!

Charlie Ottley descoperă Sălajul în noul sezon Flavours of Romania de pe Netflix

Județul Sălaj este promovat în cel mai recent sezon al serialului documentar “Flavours of Romania”, realizat de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley și disponibil pe platforma Netflix.

În călătoria sa inedită prin România, Charlie Ottley a poposit și în județul Sălaj, descoperind peisajele idilice, bogăția istorică și culturală, precum și gusturile autentice ale produselor locale.

Episodul dedicat regiunii Crișana scoate în evidență câteva dintre comorile turistice ale Țării Silvaniei: Cetatea Bathory din Șimleu Silvaniei, Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea de la Iaz și Castrul Roman de la Porolissum.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley este cel mai mare promotor al ţării noastre peste hotare. El a realizat mai multe materiale de promovare a Transilvaniei şi Braşovului, care au fost difuzate de televiziuni naţionale şi internaționale

Este realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavors of Romania.

Jurnalistul britanic a fost distins cu Crucea Casei Regale din România pentru Wild Carpathia, a fost premiat pentru cea mai bună campanie de promovare a României derulată peste hotare la România Insider Awards, dar şi pentru “Cea mai Importantă Iniţiativă în Domeniul Media şi Jurnalism”, la Premiile România TopHotel.

Serialul “Flavours of Romania” a avut un succes răsunător cu primul sezon, ajungând să fie cel mai vizionat documentar de pe Netflix. Cel de-al doilea sezon, care are tot nouă episoade, a fost lansat pe platformă în 20 septembrie.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *