octombrie 4, 2022

Salajenii sunt rugati sa adune urgent semnaturi pentru reusita initiativei ‘Oameni noi in politica’

„Daca ai domiciliul in Salaj e nevoie urgenta de ajutorul tau pâna pe 18 ianuarie. Desi am atins pragul legal necesar de 100.000 de semnaturi la nivel national pentru a duce in Parlament proiectul de reforma electorala „Oameni noi in politica”, suplimentar legea ne obliga sa strângem cel putin câte 5.000 de semnaturi din 11 judete”, este mesajul postat de cei de la Ro 100 Zalau.

rn

in Salaj, au fost strânse, pâna acum, aproape 3.500 de semnaturi si mai este nevoie de inca 1.500 de semnaturi pâna pe 18 ianuarie.
Ro 100 Zalau roaga toti salajenii sa descarce lista pentru strangerea de semnaturi de pe site-ul oameni-noi.ro si sa semnezi alaturi de alti 4 prieteni sau rude. Pentru a aduce apoi lista, se suna la numarul de telefon 0758.731.287.
Initiativa „Oameni noi in politica” propune alegeri in doua tururi pentru primari; vot preferential (pe liste deschise); vot liber pentru românii din afara tarii; mai multi parlamentari pentru diaspora; eliminarea pragului electoral la alegerile europarlamentare si locale; asigurarea unor alegeri corecte; reducerea numarului de semnaturi necesare inscrierii in alegeri.
Cei care doresc mai multe detalii sau informatii despre aceasta initiativa o pot face accesând www.oameni-noi.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.