Sălăjenii petrec – Evenimente la care să te duci în această vacanță

0
527

Chiar dacă nu se mai țin Zilele Zalăului și nici Porolissum Fest în această vară, avem parte de evenimente de mai mici dimensiuni. Dacă vrei să ieși, în perioada următoare se organizează o serie de evenimente pe care ar fi bine să nu le ratezi.

Start la Curtea Artiștilor din Zalău!

Deschiderea Curții artiștilor – proiectul lui Darius Prodan – are loc chiar miercuri, de la ora 19.00. Cei care au fost și la edițiile trecute îl pot revedea pe actorul Florin Coșuleț cu spectacolul ”Nimeni nu știe ce e în inima mea”. Un one man show amuzant, interactiv, provocator pentru public, pentru că lui Florin Coșuleț îi place să își surprindă publicul integrându-l în spectacol.

Concert Bucovina & Stiff Kicks în Zalău

Pentru iubitorii de rock, avem o invitație la un concert Bucovina & Stiff Kicks în Zalău, la Rock’n Roll Center. Concertul are loc vineri, 23 iulie, cu începere de la ora 20.00. ”Bucovina ajunge din nou în Zalău, la Rock’n Roll Center, alături de STiff Kicks, pentru un concert care a tot fost amânat în ultimul an și jumătate din aceleași cauze care au oprit industria de show. Promitem să ne scoatem pârleala, însă”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Bucovina este o formație de folk metal din Iași, fondată în anul 2000. Stiff Kicks este o trupă din Cluj-Napoca de Hard Rock care a luat naștere în decembrie 2017. Stilul care îi caracterizează este o fuziune între blues, rock și metal, rezultatul fiind o explozie de energie și un sunet proaspăt în scena muzicală românească.

Emeric Imre la Curtea Artiștilor

Revenim la Curtea Artiștilor, de data aceasta cu un concert al îndrăgitului artist clujean Emeric Imre. Concertul va avea loc vineri, 30 iulie, de la ora 21.00.

”Emeric va crea o seară deosebită în care publicul va fredona șlagărele cu care a crescut, care l-a însoțit în cele mai frumoase momente din viață și pe care își dorește să le audă la nesfârșit prin vocea, chitara și interpretarea proprie. Eveniment organizat cu sprijinul: Michelin”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Ziua Cânepii la Grădina Zmeilor

În august ieșim din Zalău și dăm o fugă până la Grădina Zmeilor, în Gîlgău Almașului.  De ce? Pentru că în 6 august se organizează cea de-a  șaptea ediție a Zilei Cânepii, cu tema ”Tradiție și meșteșug. Schimbarea la față”. Cel mai bun pretext pentru a vizita un loc unic în țară, a petrece timp în aer liber și a afla despre beneficiile și utilizarea complexă a cânepii.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.