Sălăjenii au scris și ei povestea Untold 2021

Sălăjenii au scris și ei povestea Untold 2021

     Evenimentul anului, festivalul Untold, a adunat în ultimele trei zile la Cluj zeci de mii de oameni din toate colțurile lumii, cu toții dornici să uite de pandemie, mai ales că anul trecut festivalul a făcut o pauză forțată. Printre participanți s-au regăsit sute de sălăjeni iubitori ai muzicii Untold și au petrecut până în zorii zilelor pe muzica artişilor preferaţi.

    Numai în prima zi a festivalului s-au înregistrat peste 70 de mii de participanți. Artiști celebri din toată lumea au electrizat publicul, printre ei și nume sonore din România. Cea care a dat startul distracției a fost Delia, aflată și ea pentru prima dată pe scena festivalului Untold, la fel ca celebrul rapper American Tyga care a ridicat vibrațiile scenei la cote maxime. Gheorghe Zamfir, regele naiului, a încântat publicul Untold în cea de-a doua seară a festivalului. Distracţia a continuat pe mixurile DJ olandez Martin Garrix, care i-a făcut pe tineri să danseze şi să cânte până în zori de zi. Mixurile DJ-ului american Steve Aoki, Fedde Le Grand sau Paul van Dyk au continuat distracția pe meleagurile clujene.

Ediție Untold cu incidente

Ca la orice festival de asemenea amploare, au existat și incidente. Spre exemplu, un cetățean American a fost prins pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca cu ciuperci halucinogene. Acesta a aterizat pe aeroport cu un avion care venea de la Franckfurt.

O altă femeie este cercetată de polițiști după ce a furat brățări epidemiologice de acces la festival. Aceasta postase anunțul de vânzare pe un grup de faccebook, stârnind revolta internauților. Anunțul a fost văzut de o persoană din echipa organizatorilor și a anunțat poliția. Femeia este acum cercetată pentru furt, dar ar putea fi cercetată şi pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În cadrul triajului epidemiologic, în urma testării rapide a 5000 de persoane, cinci au fost pozitive la Covid-19. Accesul la festival s-a putut face doar pe baza certificatului digital de vaccinare, iar persoanele nevaccinate erau testate la unul dintre punctele de testare partenere Untold. Fiecare peersoană testate, în cazul în care rezultatul era negativ, primea o brăţară, precum cele furate și vândute contra sumei de 25 de lei de femeia cerectată.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *