Salajeni prezenti la “Cupa Muntilor Apuseni”, pentru veterani

La sfarsitul saptamanii trecute , la Alba Iulia s-a desfasurat, cu sprijinul Consiliului Judetean Alba, al Primariei Municipiului Alba, al Inspectoratului Scolar Judetean Alba, si a unor sponsori din acest judet, competitia nationala de tenis de camp, dedicata tenismanilor seniori-veterani din Romania, la trei categorii de varsta: +35, +50, +60 de ani. La aceasta intrecere au fost prezenti sportivi din Bucuresti, Sibiu, Arad, Cluj, Turda, Targu Mures, Zalau, Botosani, Suceava, Maramures, Valcea, Arges, Constanta. Din judetul nostru au participat trei dintre cei mai buni jucatori de tenis de camp, la categoria +50: Ioan Hodre, Radu Mates si Dumitru Muresan. Cuplul de dublu Hodre-Mates a reusit sa se claseze pe primul loc, invingand in finala cuplul Holerga-Goia, din Baia Mare. Castigatorii au fost rasplatiti cu o frumoasa cupa si medalii, precum si cu premii in bani.
In calitate de invitat de onoare a fost prezent Florin Segarceanu, fost capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, candidat la functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, care a oficiat premierea castigatorilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut