decembrie 2, 2022

Sălăjeni pe podium la Campionatul Național de Karate Shotokan WSF

în perioada 14-16 octombrie, Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova a găzduit Campionatul Național de Karate pentru copii și minicadeti, precum și Cupa României pentru celelalte categorii de vârstă.

La evenimentul organizat de Comisia W.S.F. din cadrul Federației Române de Karate și C.S. Bushi din Craiova au participat aproape 300 de karateka de la cluburi din întreaga țară.

Sălajul a fost reprezentat de o delegație formată din 4 sportivi, lot comun al Clubului Sportiv Omega și Cercului de Karate al Structurii Șimleu Silvaniei din cadrul Palatului Copiilor Zalău, dar și sportivi de la Clubul Dani San Karate Zalău.

“A fost un concurs frumos, cu mulți sportivi bine pregătiți, cu categorii numeroase, cu meciuri spectaculoase, unde lupta pentru medalii a fost amplu disputată, fiecare dorea să urce pe podium, să simtă o medalie atârnată la gât. Sportivii noștri au luptat bine și, deși doi dintre ei sunt la primul concurs major, prestația lor a fost bună, ei obținând până la final 6 medalii de bronz, un bronz muncit din greu la fiecare meci și categorie. Felicitări sportivilor noștri și multe mulțumiri tuturor celor care ne-au sprijinit pentru această deplasare la Campionatul de la Craiova!”, spune prof. Gheorghe Pop, președinte al Clubului Sportiv Omega Șimleu Silvaniei.

Filip Amira Antonia (Copii III +38 KG) a obținut Locul III Kumite W.K.F. și Locul III Kumite Open.

Jozsa Patrick (Copii II – 30 KG) a obținut Locul III Kumite Shobu Ippon și Locul III Kumite Shobu Sanbon.

Bakai Patrik-Dominik (Minicadeti +56 KG) a obținut Locul III Kumite W.K.F și Locul III Kumite Open.

Foarte aproape de medalie a fost și sportiva Toma Lorena Medeea, la categoria Copii III +38 KG, care s-a situat pe locul IV la două categorii de Kumite.

Copiii clubului sportiv Dani San Karate Zalău au obținut 24 de medalii: 1 medalie de aur, 9 medalii de argint și 14 medalii de bronz.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *