decembrie 3, 2022

Salajeni la Cupa Transilvania

In perioada 27-29 martie 2009, Directia pentru Sport a Judetului Cluj si Asociatia judeteana de judo Cluj, au organizat “Cupa Transilvania-Editia VI”, la judo. Competitia viza categoriile de varsta sub 11 ani (nascuti 1999-2001), sub13 ani (nascuti 1997-1999), sub 15 ani (nascuti 1997-1995), sub 17 ani (nascuti, 1995-1993). In acest an s-a doborat recordul de participare, la competitie participand peste 750 de sportivi.
Din partea C.S.Vidalis Zalau au participat 3 sportivi, Corciac Iulian, Mare Tudor si Bot Marius.
Cea mai buna comportare a avut-o Marius Bot, care a pierdut la limita meciul, pentru a intra in finala, cu un sportiv din Cluj. Pentru medalia de bronz s-a intalnit tot cu un sportiv din Cluj, pe care nu l-a putut invinge. In final, sportivul zalauan s-a clasat pe locul cinci. Corciac Iulian a terminat si el concursul tot pe locul cinci. ^A fost un test reusit inaintea Campionatului National pentru copii, faza zonala, care va avea loc la Alba Iulia^, a declarat Istvan Radics, la finalul intrecerii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *