februarie 5, 2023

O delegatie formata din reprezentanti ai inspectoratelor scolare si profesori colaboratori ai Reprezentantei Comisiei Europene in Romania a participat, la inceputul acestei luni, la diverse activitati desfasurate in cadrul Comisiei Europene. Organizatorii acestei manifestari au fost Florin Ghiocel, inspector de specialitate la I.S.J. Mehedinti, si Doina Serban, reprezentanta a Comisiei Europene in Bucuresti. Salajul a fost reprezentat la eveniment de profesoarele Sanda Bulgarean si Monica Barbinta.
Timp de trei zile, au avut loc intalniri desfasurate in sala de conferinte Robert Shuman, organizatoarea acestor activitati fiind Judith Jakob. In deschidere au luat cuvantul Doina Serban, reprezentanta Comisiei Europene in Bucuresti si Raluca Ionescu, directorul general “Regional Policy” Romania. Au urmat intalnirile cu Leonard Orban, comisar al Comisiei Europene pentru Multilingvism, Paul Tzimas, directorul general “Education and Culture”, unitatea proiecte Leonardo da Vinci si Michael Aribaud, directorul general “Education and Culture”, unitatea Comunicare si valorizare.
Programul s-a finalizat cu un colocviu in cadrul caruia Flaviana Teodosiu, directorul general pentru Comunicare, si Johannes Gehringer, directorul general “Education and Culture”, unitatea de invatamant superior Erasmus, Mihaly Nagy, directorul general pentru Educatie si Cultura, unitatea educatie si invatare permanenta, si-au expus activitatile desfasurate in cadrul Comisiei, iar membrii delegatiei din Romania si-au facut cunoscute activitatile desfasurate la nivel de scoala.
Intalnirile au creat prilejul unui schimb de opinii cu privire la derularea unor proiecte din domeniul educatiei si culturii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut