Sălăjeanul Florin Pop, șef al Centrului Operațional Național din cadrul IGSU

Colonelul Florin Pop, sălăjeanul care a coordonat misiunile pompierilor români în Grecia, este, oficial, noul șef al Centrului Operațional Național din cadrul IGSU.

Împuternicit pe post în luna mai, sălăjeanul a câștigat acum concursul organizat pentru această funcție cu nota 9,25.

Anul trecut, colonelul Florin Pop, originar din Jibou, a fost șeful detașamentului de pompieri români trimiși în Grecia pentru a ajuta în lupta cu incendiile de pădure. Anul acesta, în luna martie, a coordonat misiunea pompierilor sălăjeni la granița cu Ucraina, la Vama Siret și la Rădăuți.

Înainte de plecarea sa la București, a fost, pe rând, adjunct comandant subunitate, comandant subunitate, ofițer specialist, comandant detașament, șef centru operațional. În 2017, a fost împuternicit prim-adjunct inspector șef la ISU Sălaj.

În primăvară, a intrat în cursa pentru postul de șef al ISU Sălaj. A pierdut concursul în fața actualului inspector șef, colonelul Adrian Dobocan, la o diferență de doar 12 sutimi. Notele acordate au fost 8,59, respectiv 8,71. Câteva zile mai târziu, a plecat la București ca împuternicit pe postul de șef al Centrului Operațional Național din cadrul IGSU.

1 thought on “Sălăjeanul Florin Pop, șef al Centrului Operațional Național din cadrul IGSU

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut