Sălăjeanul Daniel Buda, pe loc eligibil pentru un nou mandat de europarlamentar

Europarlamentarul sălăjean Daniel Buda figurează, pe loc eligibil, pe lista candidaților Partidului Național Liberal pentru alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie.

Candidații desemnați de PNL pentru a ne reprezenta în forul european sunt Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Adina Ioana Vălean, Daniel Buda, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Falca Gheorghe, Virgil Popescu, Alexandru Muraru și Mara Mareş.

“Mulțumesc colegilor mei din Partidul Naţional Liberal pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-au acordat pentru un nou mandat în Parlamentul European! Această susținere reprezintă o confirmare a eforturilor mele de a lupta pentru România, de a apăra interesele cetățenilor noștri și de a reprezenta vocea sutelor de fermieri din țara noastră. Angajamentul meu în Comisia de Agricultură va continua să fie prioritar. Mă bucur că voi avea oportunitatea de a contribui la conturarea viitoarei Politici Agricole Comune. Voi munci în continuare astfel încât fermierii români să beneficieze de condiții echitabile și de subvenții egale cu cele ale fermierilor din statele vestice. De asemenea, voi continua să îmi dedic eforturile în Comisia de Dezvoltare Regională, susținând o finanțare adecvată pentru politica de coeziune post-2027. Este esențial ca toate regiunile europene să resimtă beneficiile aderării la Uniunea Europeană într-un mod real și tangibil. Mulțumesc domnului președinte al PNL, Nicolae Ionel Ciucă, domnului secretar general al PNL, Lucian Bode, și deopotrivă mulțumesc organizației PNL Cluj pentru încrederea acordată. Cu determinare și dedicare voi continua să muncesc pentru binele și progresul României în cadrul Parlamentului European”, spune sălăjeanul Daniel Buda.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *