Sălăjeanul Daniel Buda a fost reales vicepreședinte AGRI

Europarlamentarul sălăjean Daniel Buda (PNL) a fost reales vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Parlamentului European. La începutul celui de-al doilea său mandat la Bruxelles, Daniel Buda a fost susținut pentru această funcție de către colegii săi din Partidul Popular European (PPE), grupul politic din care face parte partidul său. Acum, în cadrul noilor alegeri din Parlament, Daniel Buda a fost reconfirmat ca vicepreședinte al Comisiei AGRI.

”Este un nou mandat care mă onorează, dar în același timp mă responsabilizează. Sunt extrem de onorat și vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru încredere, dar mai ales vreau să mulțumesc cetățenilor care mi-au oferit posibilitatea de a-i reprezenta la nivel european. Fără îndoială, cea mai importantă prioritate a mea în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală a Parlamentul European este să continui ceea ce mi-am asumat încă de la începutul primului mandat: să apăr și să reprezint drepturile și interesele cetățenilor români în Europa. Obiectivele românilor și în mod special ale fermierilor reprezintă prioritățile mele. Sunt convins că împreună, cetățeni și politicieni prin colaborare și dialog vom reuși in continuare să oferim cele mai bune soluții cetățenilor europeni. Ca reprezentanți direcți ai cetățenilor, trebuie să ne asigurăm că agricultura din Uniunea Europeana va reuși să fie o voce puternică la nivel global. Mai mult decât atât, trebuie să ne asigurăm că fermierii noștri reușesc să facă față noilor condiții și reguli impuse de la nivel european și că nu vom fi martorii unor concurențe neloiale. În final, vreau să vă asigur de toată implicarea și susținerea mea în această Comisie atât de vitală cetățenilor și fermierilor europeni”, a spus Daniel Buda, imediat după ce a fost reconfirmat în funcție.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.