noiembrie 27, 2022

Salajeanul Dacian Cioloș este dat drept posibil premier

Salajeanul Dacian Cioloș, fostul comisar pentru Agricultura în executivul european condus de Jose Manuel Barroso, va fi noul premier al României, scria categoric ieri, citând “doua surse credibile”, site-ul EurActiv.com, preluat de Hotnews.
 EurActiv.com noteaza ca desemnarea fostului comisar european la conducerea Guvernului pare o idee buna. “Nu numai ca alegerea va fi bine vazuta la Bruxelles, dar Cioloș este una dintre rarele figuri publice din România care nu este perceputa drept corupta”, scrie site-ul citat.Cioloș, nascut la Șimleul Silvaniei, a terminat Liceul Agricol din orașul natal. Parinții sai locuiesc acum în Pericei. Înainte de a deveni comisar european în 2009 a lucrat pentru Delegația Comisiei Europene în România, iar înainte de aceasta a facut stagii de pregatire în Franta. Soția sa, stop_coloana Valerie, este frantuzoaica. Din octombrie 2007 pâna în decembrie 2008 a fost ministru al Agriculturii, .pastrând însa permanent o reputație de tehnocrat. Între 2002 și 2003, a lucrat pentru Delegația Comisiei Europene în România, pregatind implementarea SAPARD în România. 
 Surse din mediul politic au declarat ieri pentru EurActiv.ro, ca Cioloș va merge la o întâlnire informala cu președintele Iohannis, la Cotroceni, dupa terminarea consultarilor cu partidele, programate sa aiba loc ieri și azi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *