Sălăjeanul Alexandru Rad, vicecampion național la karting

La vârsta de 13 ani, sălăjeanul Alexandru Rad este vicecampion național la karting. Trofeul i-a fost acordat în weekend, în cadrul Galei Campionilor, organizată sâmbătă, 16 decembrie, de Federația Română de Karting, la București.

Titlul de vicecampion încununează performanțele obținute în anul competițional 2023, an în care și-a adjudecat și titlul de vicecampion al Cupei României la karting.

Tot anul acesta, sălăjeanul a bifat numeroase participări la competiții internaționale, fiind sportivul desemnat să reprezinte România la FIA Karting Academy Trophy 2023, una dintre cele mai prestigioase competiții sportive din lume, la categoria OK Junior. Piloții de Formula 1 Charles Leclerc, George Russell și Esteban Ocon sunt foști concurenți la FIA Karting Academy. Alexandru Rad a concurat pe circuite din Spania, Germania, Cehia și Italia, reușind să se claseze în finală.

Pilotul sălăjean și-a adjudecat poziții pe podium la și în anul 2022, după ce, în 2021, a câștigat marele premiu al International Karting Masters.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *