Sălăjeanul Alex Rad, pe podium la Romanian Master Karting

0
553

Alex Rad, un copil de 11 ani din Zalău, a reușit duminică, 11 aprilie, la București, performanța de a ajunge pe podium în finala Romanian Master Karting, cea mai importantă competiție de karting organizată la nivel național.

Deși la start s-au aliniat 14 concurenți, mulți dintre ei cu experiență și numeroase premii interne și internaționale în palmares, Alex Rad a reușit să se impună în toate cele trei curse din finala competiției, terminând pe locul 4 prima finală, pe locul 2 a doua finală și pe locul al treilea ultima finală din cadrul competiției, asigurându-și, astfel, în clasamentul general, o poziție pe podium, pe locul al treilea.

Alex Rad este singurul copil sălăjean licențiat de Federația Română de Karting, acesta fiind pentru el abia al doilea an competițional. Lipsa de experiență a fost compensată însă de multă muncă, determinare și ambiție.

„A fost o zi grea, dar frumoasă. Mă bucur că am reușit să ajung pe podium. Sper să obțin rezultate din ce în ce mai bune. Mulțumesc familiei mele că mă sprijină. Știu că antrenamentele și deplasările mele sunt foarte scumpe”, a declarat, pentru Graiul Sălajului, micul pilot.

Dacă alți copii de vârsta lui se bucură de vacanța de primăvară, pentru Alex munca abia acum începe. Urmează o serie de deplasări la Târgu Secuiesc, București, Bacău și Prejmer, acolo unde se află circuitele pe care se antrenează.

Următoarea cursă la care se va alinia la start micul pilot sălăjean va avea loc la Târgu Secuiesc, în perioada 14-16 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.