septembrie 28, 2022

Sălăjeanul Adrian Chichișan – general de brigadă cu o stea

Sălăjeanul Adrian Chichișan, adjunctul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a fost înaintat vineri, 26 noiembrie, prin decret prezidențial, la gradul de general de brigadă – cu o stea.

Șeful statului, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete prezidențiale prin care șapte angajați din cadrul MAI, cu grad de colonel, au primit gradul de general de brigadă – cu o stea. De asemenea, 12 chestori de poliție au fost înaintați în gradul profesional de chestor principal de poliție.

Adrian Miron Chichişan a fost, până la finele anului 2020, inspector-şef al ISU “Porolissum” Sălaj. Din 1 decembrie 2020, este adjunct al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

În vârstă de 48 de ani, Adrian Chichişan a absolvit, în 1995, Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, an în care a devenit comandant al Pichetului de pompieri din Şimleu Silvaniei. Trei ani mai târziu a preluat comanda Secţiei Șimleu Silvaniei. Din 2001 până în 2008 a lucrat în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, mai întâi ca şef de birou, iar apoi ca şef de serviciu. În 2008 a revenit în ISU Sălaj, tot în funcţia de comandat al Secţiei de pompieri din Şimleu Silvaniei. În martie 2009 a devenit inspector şef, post pe care l-a ocupat până la plecarea la București, cu o pauză între anii 2017 şi 2018, perioadă în care a asigurat comanda ISU Maramureş.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.