februarie 9, 2023

Salajeanca Alice Ghile a castigat premiul intai la concursul "Zestrea neamului" de la Etno Tv

Tanara cantareata Alice Ghile din Zalau a obtinut locul I la concursul "Zestrea neamului", difuzat de postul Etno Tv, a carui finala a avut loc duminica. Alice a cântat alaturi de renumitul artist Marcel Pavel si a cucerit juriul, alcatuit din profesionisti, care au decis clar in favoarea ei. Trofeul concursului a fost stabilit de voturile publicului, iar Alice Ghile s-a clasat pe locul trei la numarul de voturi primite prin sms.

rn

Alice Ghile a reusit sa se califice in finala concursului alaturi de alti 16 concurenti. Juriul a decis ca este cea mai buna.
Alice are 12 ani si este eleva la Liceul de Arte "Ioan Sima" din Zalau si este de ani buni o prezenta permanenta pe podium la fiecare festival la care participa. Studiaza muzica si la cercul de specialitate din cadrul Palatului Copiilor din Zalau.
"Am obtinut premiul I, acordat de juriu. A fost un concurs destul de greu, dar tin sa va multumesc din suflet atât dumneavoastra, cât si celor care m-au votat! Trofeul pe care eu l-am primit sunt aprecierile si încurajarile dumneavoastra! Urmatorul concurs la care voi participa este unul de muzica usoara in Bucuresti si gata; scoala e pe primul loc!", a declarat Alice Ghile dupa concurs pentru Graiul Salajului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut