Sălăjean prins cu aproape 200 km/h de polițiștii din Mureș

Sălăjean prins cu aproape 200 km/h de polițiștii din Mureș

Un tânăr din Sălaj, în vârstă de 23 de ani, a rămas în weekend fără permisul de conducere și a încasat și o amendă de 1.305 lei, după ce a fost prins în trafic gonind cu aproape 200km/h.

Polițiștii din Mureș sunt cei care l-au depistat pe sălăjeanul vitezoman, pe A3, pe breteaua de ieşire către localitatea Cheţani, sâmbătă după amiaza.

„În jurul orei 15:16, poliţiştii au depistat un conducător auto, de 23 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce rula cu o viteză de 197 km/h. În cauză a fost aplicată o amendă în valoare de 1.305 lei, dispunându-se totodată reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. În intervalul orar 11:00 – 17:00, alţi patru şoferi au fost depistaţi conducând cu viteze cuprinse între 183 şi 191 km/h, depăşind astfel limita maximă admisă pe respectivul sector de drum cu mai mult de 50 km/h, iar alţi trei conducători auto au fost depistaţi efectuând manevra de depăşire, în zona de acţiune a indicatorului ,,depăşirea interzisă”, pe breteaua de ieşire către localitatea Cheţani”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş.

foto cu caracter informativ

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *