februarie 9, 2023

Sălăjean implicat într-o bătaie în trafic, la Cluj

Un tânăr de 27 de ani din Sălaj și-a încordat mușchii la Cluj Napoca, în trafic, unde s-a luat la bătaie cu alți doi șoferi. Întregul incident a avut loc duminică după amiaza, pe strada Corneliu Coposu. Un cetățean a filmat bătaia, iar presa din județul vecin a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde au făcut zeci de mii de vizualizări.

Conform polițiștilor clujeni, citați de presa locală, incidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 14.45. Doi șoferi, un sălăjean de 27 de ani și un clujean de 70 de ani, s-au tamponat în trafic, acesta fiind motivul care a declanșat conflictul. Sălăjeanul și clujeanul s-au luat la ceartă, tânărul din Sălaj fiind cel care s-a manifestat agresiv, lovindu-l atât pe senior, cât și autovehiculul acestuia. A intervenit și un alt participant la trafic, un clujean de 33 de ani, pentru a aplana situația, însă lucrurile au degenerat și s-a ajuns la bătaie. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana scandalul. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca în cadrul cercetărilor să fie stabilite toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Sursa foto: Ziarul Clujean

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut