Sălaj: Un deces și 79 de cazuri noi în 24 de ore

Potrivit raportării oficiale de marți, 11 ianuarie, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel: 18.304 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 79 persoane confirmate/reinfectate în ultimele 24 de ore; 17.235 pacienți declarați vindecați de la începutul pandemiei; 391 cazuri pozitive în prezent, din care 67 persoane spitalizate pe secţie, iar 319 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze, monitorizate de medicul de familie; 5 persoane spitalizate pe secţiile ATI, 683 persoane decedate înregistrate de la începutul pandemiei din care una în ultimele 24 de ore.

Incidența înregistrată la nivelul judetului Sălaj este de 1,33/1000 de locuitori. La Zalău, rata de infectare a ajuns la 1,91, la Șimleu Silvaniei este 1,27, la Jibou se înregistrează 1,21, iar la Cehu Silvaniei incidența este de 0,68 la o mie de locuitori.

În ultimele 24 de ore, s-au efectuat în Sălaj 152 de teste RT-PCR și 821 teste rapide. Au fost confirmați pozitiv 5 elevi, numărul total ajungând la 65. În rândul personalului din învățământ, numărul cazurilor confirmate a ajuns la 22, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost raportate alte 2 cazuri.

În același interval de timp, s-au administrat în județ 385 doze de vaccin, fiind incluse aici atât prima doză cât și dozele de rapel sau booster.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.