Sălaj: Se caută pictori de biserici

Două biserici din Sălaj caută specialiști pentru realizarea lucrărilor de pictură a lăcașurilor de cult și organizează licitații, în vederea găsirii celei mai bune oferte.

Potrivit anunțului postat pe site-ul ziarullumina.ro, Parohia Crasna, Protopopiatul Șimleu Silvaniei, Episcopia Sălajului, organizează licitaţie pentru angajarea lucrărilor de pictură din nou, în tehnica „all secco”, la biserica cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul”. Pictorii interesaţi pot trimite până la data de 21 martie ofertele de execuţie, însoţite de CV-ul şi portofoliul de lucrări, acestea urmând a fi analizate în şedința de Consiliu parohial din data de 22 martie. Suprafața de pictat este de aproximativ 800 mp, iar parohia este de categoria a III-a rural. Ofertele se vor trimite la adresa: Parohia Crasna, județul Sălaj, strada Primăverii nr. 954, e-mail: ­tina_sandor@yahoo.com, pr. paroh Sorin Șandor, telefon: 0763.673.274.

Și Parohia Luminișu, Filiala Bizușa, judeţul Sălaj, Protopopiatul Jibou, Episcopia Sălajului, organizează licitaţie pentru angajarea lucrărilor de pictură din nou, în tehnica „all secco”, la biserica cu hramul „Sfântul Pantelimon”. Pictorii interesaţi pot trimite până la data de 21 martie 2024 ofertele de execuţie, însoţite de CV-ul şi portofoliul de lucrări, acestea urmând a fi analizate în şedința de Consiliu parohial din data de 22 martie 2024. Suprafața de pictat este de aproximativ 240 mp, iar parohia este de categoria a III-a rural. Ofertele se vor trimite la adresa: Parohia Luminișu, județul Sălaj, strada Primăverii nr. 11, e-mail: zegreanalin@yahoo.com, pr. paroh Alin Zegrean, telefon: 0744.707.811.

sursa foto:doxologia.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *